PDA v tahu

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...

Moderátor: WM moderátoři

Příspěvekod murder » stř lis 05, 2008 20:37

Kdy si volal na reklamaci? Kurňa připadám si diskriminovaný, výměna telefonu kurýrem v CZ nejde, nejdříve musím poslat a pak oni pošlou nové zařízení, tak jsem se na doporučení HP suport vydal do prahy do servisu, tam uznali vadu (přehřívaní), ale musím počkat, musí pro mě objednat nové zařízení a pak mi ho pošlou, odhad technika cca do 14 dnů. Včera mě HP servis velice zklamal (šel jsem do HP hlavně kvůli podpoře) když se mi telefon vrátí, tak jde do světa. To přehřívání mi až tak nevadilo, ale říkal jsem si proč to nevyřešit, ale servis včera -100 bodů :( . Technici absolutně otrávený, způsob komunikace, jednoslabičné odsekávání na otázky... prostě konec s HP :(
HP iPAQ 614c,WM6.1, iGo 8, SPB Phone suite, SPB Weather, SPB Time, česká xT9.
murder
Přispěvatel
Přispěvatel

Příspěvekod Delaron » čtv lis 06, 2008 16:15

kamarat tak to nechapem ja som dojebal jeden zavolal som a za dva dni mi prisile druhy aj ten som dojebal a vplal som 3 11 a prisiel mi 5 ,11 HP ma skveli servis ja som vola na hp ze mi nejde nech mi poradia a ma prepojili na reklamacie a obratom mi poslali novy a to podotikam ze som ho dojebal ja lebo som nerozbalil .fio len som rarko premenoval a pda v tahu ale teras je to ok vsetko
Delaron
Nováček
Nováček

Příspěvekod landov » čtv lis 06, 2008 16:52

sorry za OT...Delaron - ty mas ale vyjadrovanie...
SDA1-QTEK 8310-HTC S710 VOX-HTC Cruise
landov
Přispěvatel
Přispěvatel

Zařízení: HTC Cruise I

Příspěvekod Pipa » čtv lis 06, 2008 19:53

osobne mam s HP servisem nejlepsi zkusenosti,
terminy oprav a atd, krome plotru mame v kanclu temer vse od HP - pro praci potrebuju predevsim skvelou podporu a tu HP rozhodne ma, kdyz se neco pose.... tak je to do tydne v cajku

i ipaq uz jsem reklamoval a cca za tyden jsem mel novy
Pipa
Přispěvatel
Přispěvatel

Zařízení: iPAQ 614c, Mivvy UM470

Příspěvekod murder » čtv lis 06, 2008 22:48

No to je právě ono Pipo do týdne, ale na slovensku to funguje opravdu tak, že ti kurýr přiveze novou mašinku a starou si odveze, takže nejsi bez zařízení, jen tady to prostě nejde. A kdybych posílal a nevěděl o způsobu výměn v SK tak budu taky spokojený, jenže to si měl vidět ty znuděný a otrávený lidi v HP servisu Jeremenkova 88 Praha 4, to jsem fakt nezažil.

Teď OT celkově mě štve přístup servisů v CZ. U nás funguje jeden opravdu velký prodejce Škoda, VW, Audi a tam jsem byl vždy velmi spokojený s přístupem, jenže koupil jsem FIAT a servis byl opravdu katastrofa, pak vzal ten prodejce VW i zastoupení FIATU tak jsem měl radost, že budu jezdit tam kde mají o zákazníka zájem, do nového zastoupení vzal nové lidi a servis (nezatížené starým chováním) a oni se chovaj tak jako v konkurenčním FIATU prostě hnus. Už jsem se rozhodl, že budu bohužel jezdit 100km do servisu do Prahy kde vím, že to funguje, prostě proč to nejde všude stejně vstřícně? A co mě zaráží tak rozdílný přístup i v rámci jednoho majitele.

Teď zpět, kurňa proč nemůže ten kurýr jezdit i v CZ do kdy si z nás budou dělat jen dojné krávy. Vrátí se to ze servisu a kašlu na celý HP s rozdílnou servisní politikou. Za týden bude k mání 614c s 8GB SDHC ... v inzerátech budou podrobnosti. Opouštím celkově platformu WM.
murder
Přispěvatel
Přispěvatel

Příspěvekod Pipa » pát lis 07, 2008 0:41

Fajn tak si kup ACER nebo neco podobnyho a budes rad kdyz se ti neco vrati po mesici.

Nechci samozrejme nikoho omlouvat , taky bych chtel spoustu veci - brat prachy jako na zapade, servis HP jako na slovensku atd. atd., ale jsme tady. A proto si stojim za svym tvrzenim ze servis HP je s toho co si muzes vybrat zkratka asi nejlepsi.
Pipa
Přispěvatel
Přispěvatel

Příspěvekod ikoala » čtv lis 13, 2008 12:53

Tak i moje PDA dneska odeslo pres noc asi do kytek, kdyz ho chci zapnout, tak nereageuje, kdyz ho pripojim do nabijecky tak divoce blika oranzova a zelena ikona a po zapnuti to zustane na logo HP. Kdyz vyndam baterku a zapnu ho s pripojenym kabelem do elektriky, tak nabehne. Hardreset nepomaha. Po pripojeni baterie se PDA vypne. Jeste zkusim doma komplet novy flash, ale nevim, zda to bez baterie jen s pripojenym napajecim kabelem pujde. Kazdopadne to vypada, ze za par dni napisu zkusenosti s HP servisem.
ikoala
Nováček
Nováček

Příspěvekod murder » úte lis 18, 2008 9:55

Tak ještě jedno k vynikajícímu servisu HP v CZ, teď jsem tam znovu volal jak to vypadá a oni ani nevědí kde můj telefon je, když jsem ho dával do servisu tak mi neochotný mechanik řekl, že to vidí tak na týden maximálně dva - kdyby to bylo na dýl tak to tam ani nenechám. Po týdnu jsem volal jak to vypadá, tak prý už zařízení otestovali a objednali nové na výměnu, tak do týdne ho budu mít, volal jsem tam teď a zařízení je asi v zahraničí v servisu, nevím připadám si jako okradený, protože kdo lže ten krade a v servisu HP lžou.

EDIT doplnění:
Tak asi po hodině následoval telefonát, že můj telefon je ještě v Praze a odpoledne má přijít nový telefon na výměnu, že mi odpoledne zavolají, pokud nepřijde tak si asi zítra pojedu pro svůj neopravený. Zaplatím tu lepší záruku a nechám ho vyměnit do druhého dne, koupil jsem to na práci a ne aby to leželo v servisu. Kdyby se alespoň chovali normálně a měli přístroje na zapůjčení.
murder
Přispěvatel
Přispěvatel

Příspěvekod Pipa » úte lis 18, 2008 17:33

No fajn, a který servis se teda chová dle tvého lépe. Rád budu vědět cosi příště koupit - protože dobrej servis je to co člověk v ouzkých potřebuje nejvíc.
Pipa
Přispěvatel
Přispěvatel

Příspěvekod elcrys » úte lis 18, 2008 19:35

ikoala píše:Tak i moje PDA dneska odeslo pres noc asi do kytek, kdyz ho chci zapnout, tak nereageuje, kdyz ho pripojim do nabijecky tak divoce blika oranzova a zelena ikona a po zapnuti to zustane na logo HP. Kdyz vyndam baterku a zapnu ho s pripojenym kabelem do elektriky, tak nabehne. Hardreset nepomaha. Po pripojeni baterie se PDA vypne.

Z tvého popisu to vidím z 95% na vadnou baterii, to divoké blikání diody je normální při provozu bez baterie.
elcrys
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Zařízení: Acer Tempo M900

Příspěvekod murder » úte lis 18, 2008 23:50

Třeba iPhone jelikož není servis v Evropě tak se mění kus za kus. A právě servis u HP u mě urychlil rozhodnutí pro iPhone, zatím jsem ho nechtěl.
Jo a novej telefon jim nepřišel, kurňa co to je za značkovej servis, když nemaj zařízení na výměnu, už padlo rozhodnutí, že ho vymění, ale oni prostě nemaj jinej kus, to musí být platební morálka, když jim dánové nesvěří náhradní přístroje. Opravdu mě HP svým přístupem hodně zklamalo. Vím že maj lhůtu 30 dnů na vyřízení, ale kurňa proč slibují kratší? Jinak ta lepší servisní smlouva je za 1500,- na dva roky a přes 2000,- na tři - tak to na to peču, budu čekat a třeba to za těch 30 dnů nestihnou a skasíruju prachy, neprodělám na prodeji.
murder
Přispěvatel
Přispěvatel

Příspěvekod murder » stř lis 19, 2008 18:23

Tak pokračování story, dnes jsem neměl čas si tam zajet, tak jsem teď odpoledne zavolal, jestli náhodou nepřišel ten nový telefon z dánska. No a to mě odbourali, žádný telefon nebude čeká se na baterku a stylus. To už nechápu absolutně, zítra jedu pro svůj starej a s HP už opravdu nic nechci mít.
Baterku no dejme tomu, třeba by se mohla přehřívat, ale nechápu že nemaj ve značkovém servisu HP baterky skladem a stylus jsem vůbec nereklamoval a hlavně ho nepoužívám, používám náhradní stylus krusell na tkaničce. Vidím to že zítra tam udělám ještě velkej bengál, kdoví co tam s tím telefonem dělali!

Není nad pořádný servis, tak jak to předvádí HP-CZ to je tak na zrušení zastoupení a v tomto duchu budu i HP-COM informovat. A doporučení na HP v životě nikomu nedám...
murder
Přispěvatel
Přispěvatel

Příspěvekod padlej » stř lis 19, 2008 21:43

Musím s tebou jenom souhlasit. Servisní středisko HP je neprofesionální a ty jejich řeči co tam vypouští, zákazníka přivedou do rozpaků. Když sem měl novou HP IPAQ514 tak po dvou dnech vlastnictví sem potřeboval udělat HARD reset, protože se kousla a nenabíhala. Měl sem ji asi jako první v republice a nikde nebyl návod jak ten reset udělat. Zajel sem teda do HP servisu s nádějí, že mi poradí. Jediné co řekli, že ten mobil vidí poprvé a že jsou rádi, že si ho aspoň osahají a vyzkouší co umí. V tom vemně hrklo a řekl sem ať mi ho teda vrátí, že ho zkusím vrátit prodejci. A to se mi taky podařilo. Servisní středisko HP v ČR již nikdy více.
IPAQ 614c + Kingston 8GB SDHC + rozšířená baterie 3180mAh
padlej
Nováček
Nováček

Příspěvekod Pipa » stř lis 19, 2008 23:06

OK nebudu se HP zastávat. Ale s ti Iphone jsi me zaskocil. Predpokladam ze ho jeste nemas a u Aple jsi zatim nic nereklamoval - tudiz osobni zkusenost je 0.

Moje reklamace 614c u HP trvala cca 1 tyden a dostal jsem novej stroj.

To ze jsou i spatny zkusenosti to hold tak byva. Na X spokojenejch zakazniku je hold Y nespokojenejch. Pravda je ze obecna uroven servisu v CR je prachbidna a to temer cehokoliv. Nekdy mam pocit ze ziju opravdu v nejaky bananovy republice - to co si tady ruzni zastupci dovolujou to by jinde (na zapad od nas) neslo.

No nic stav je takovej jakej je. Porad jsem ale neslysel kdo ma teda ten lepsi servis- pominu Iphone - to opravdu neni foun na praci.
Pipa
Přispěvatel
Přispěvatel

Příspěvekod murder » stř lis 19, 2008 23:47

Proč by nebyl na práci? Ne nebudeme řešit iPhone - WM flame, oba systémy maj něco do sebe. S iPhone jsem přišel do styku už s jedničkou a vcelku mi seděl, přesně tak jsem se hrál nějakou chvíli i s novým a taky se mi zamlouvá. Brácha antitalent na techniku ho zlikvidoval po dnu hraní si s ním, reklamoval jsem mu ho já (nechtěl se nechat přesvědčit, že stačí odemknout ...) přišel jsem na prodejnu, byla to sw chyba zaviněná uživatelem i když jsem tvrdil, že to nějak nefunguje. A bez keců dali nový přístroj. Další reklamoval kámoš praskl mu v kapse myslím, že zadní kryt a taky dostal nový kus. Právě proto jsem chtěl ještě chvilku počkat, až dorazí do republiky tak třetí várka, která by mohla být už bez chyb.

Jinak já jsem měl MIO A501 to chodilo do servisu do Tábora (taky VSP Data) a tam jsem ho měl 3x a vždy do týdne doma, vyzvedl ho kurýr a přivezl ho kurýr, jen prostě v tom HP to nejde.
To je ale vedením seděl tam starší chlap (evidentně vedoucí) v servisu lidi a partička zaměstnanců nejdřív kecala o zubaři a pak hádali jaké auto bude jedna z dam kupovat. Prostě špičková pracovní morálka a profesionalita z toho přímo sálá...
murder
Přispěvatel
Přispěvatel

Další

Zpět na Hewlett-Packard zařízení