od murder » čtv lis 06, 2008 22:48
No to je právě ono Pipo do týdne, ale na slovensku to funguje opravdu tak, že ti kurýr přiveze novou mašinku a starou si odveze, takže nejsi bez zařízení, jen tady to prostě nejde. A kdybych posílal a nevěděl o způsobu výměn v SK tak budu taky spokojený, jenže to si měl vidět ty znuděný a otrávený lidi v HP servisu Jeremenkova 88 Praha 4, to jsem fakt nezažil.
Teď OT celkově mě štve přístup servisů v CZ. U nás funguje jeden opravdu velký prodejce Škoda, VW, Audi a tam jsem byl vždy velmi spokojený s přístupem, jenže koupil jsem FIAT a servis byl opravdu katastrofa, pak vzal ten prodejce VW i zastoupení FIATU tak jsem měl radost, že budu jezdit tam kde mají o zákazníka zájem, do nového zastoupení vzal nové lidi a servis (nezatížené starým chováním) a oni se chovaj tak jako v konkurenčním FIATU prostě hnus. Už jsem se rozhodl, že budu bohužel jezdit 100km do servisu do Prahy kde vím, že to funguje, prostě proč to nejde všude stejně vstřícně? A co mě zaráží tak rozdílný přístup i v rámci jednoho majitele.
Teď zpět, kurňa proč nemůže ten kurýr jezdit i v CZ do kdy si z nás budou dělat jen dojné krávy. Vrátí se to ze servisu a kašlu na celý HP s rozdílnou servisní politikou. Za týden bude k mání 614c s 8GB SDHC ... v inzerátech budou podrobnosti. Opouštím celkově platformu WM.
HP iPAQ 614c,WM6.1, iGo 8, SPB Phone suite, SPB Weather, SPB Time, česká xT9.