PDA v tahu

Diskuzní fórum pro majitele zařížení HP iPaq 614 a další...

Moderátor: WM moderátoři

Příspěvekod murder » čtv lis 20, 2008 20:03

Tak závěr zkušenosti se značkovým servisem. Vlezu do servisu pozdravím a slečna (i když já bych to nazval jako mlékotvorné zvíře) za pultem zvedla hlavu a tupě po mě vystřelila "Co chcete?" no prvně jsem chtěl opáčit že ho*no, pak jsem jen řekl, že svoje zařízení ze servisu. Za 16. dnů v servisu mi stihli vyměnit stylus (se kterým nic nebylo) a to je vše. Bomba značkový servis jako stehno. Ale byli hodní, nejdřív mi nabídli ať tam nechám baterku a až jim někdy přijde tak mi pošlou novou, nebo dokonce při mém naléhání, že bez baterky to fakt nefunguje mi nabídli, že až někdy dostanou nějakou baterku tak mi zavolají, já jim pošlu svoji a oni mi možná někdy pošlou tu novou. Když jsem chtěl aby poslali novou a já stejným kurýrem pošlu zpět starou, tak tvrdili, že to nelze a nikdá o tom ani neslyšeli. Potom technik vyprávěl ještě nějakou pohádku, ale nevím jakou páč jsem odešel, jinak bych byl strašlivě moc sprostej a ještě tam něco omylem rozmlátil (měl jsem velké nutkání tam šlehnout svým telefonem, ale to bych si ulevil jen já a zaplakala by má peněženka)

Tudíž HP už nikdy více a hlavně osobní návštěvu servisu ani největšímu nepříteli (snad jen Paroubkovi)
HP iPAQ 614c,WM6.1, iGo 8, SPB Phone suite, SPB Weather, SPB Time, česká xT9.
murder
Přispěvatel
Přispěvatel

Příspěvekod elcrys » čtv lis 20, 2008 21:01

ikoala píše:...Nicmene mnohem zajimavejsi byl pohled na ten jejich zadni servisni stul, ktery je urcen pro PDA, z cca 30 stroju jich tak 25 byly 614ky...tak nevim, zda se tam dobre prodavaji, nebo je to sunt

No, když si to tady tak čtu, tak mi připadá, že jsem jedinej, co má původní stroj :grin:. Já jen doufám, že mi to vydrží, protože setkat se s někým s HP servisu bych nechtěl :). Já jsem zatím jenom volal kvůli informacím o přehřívání před měsícem na linku HP, kde mě nechali asi 20 minut čekat, že se musí podívat do databáze a pak jsem se stejně vůbec nic nedozvěděl - byl jsem odkázán na HP servis do Prahy, kam se mi teda vůbec nechce (v předtuše následných problémů). :)
elcrys
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Zařízení: Acer Tempo M900

Příspěvekod murder » pát lis 21, 2008 0:15

Tak a poslední malá rada, jen mě tak napadlo baterie se dá sehnat už za nějakých 450,- tak v případě reklamace přehřívání doporučuju koupit a domluvit se s těma diletantskýma ignorantama, že jim pošlete jen baterii. Zařízení můžete používat oni vám vymění někdy baterku a pak budete mít k dispozici dvě baterky, což není občas taky k zahození...
Já už na ně kašlu v lednu bude na prodej moje 614 se zajímavou výbavičkou.
HP iPAQ 614c,WM6.1, iGo 8, SPB Phone suite, SPB Weather, SPB Time, česká xT9.
murder
Přispěvatel
Přispěvatel

Příspěvekod hxg614 » pát lis 21, 2008 1:36

murder: No ja som reklamoval prehrievanie už 3x, a vždy mi vymenili samotné PDA - baterku mi nechali pôvodnú... Myslím, že ak by naozaj bol potvrdený fakt, že je to spôsobené baterkou, tak by mi ju vymenili.
S tým predajom držím palce, ja som sa pokúšal predať tú svoju a absolútne bez šance - ani pes po tom neštekne.

Inak zaujímavé je to, že prvý kus som mal vyrobený vo februári, verzia bola 1.00.01/0.86. Druhý kus, čo som dostal v júli, bol vyrobený v apríli 1.00.03/0.88. A nakoniec tretí kus, čo mi vymenili teraz začiatkom novembra, bol vyrobený v marci, verzia je 1.00.04/0.88.

Ešte ma napadla taká konšpiračná teória - pôvodne mali byť 614ky určené
aj pre US trh, no nakoniec sa tam ani nezačali predávať. Prečo asi, že by tušili, že to je nie zrovna podarený produkt a pustili to radšej do menej rozvinutej časti sveta?
HP iPaq 614c + Kingston 2GB + PDAir Leather Case + držiak + auto nabíjačka
hxg614
Přispěvatel
Přispěvatel

PDA v tahu

Příspěvekod Delaron » úte lis 25, 2008 21:43

zdravim chcem len dodat ze aj ked model 614c nieje az taky vydareny ako som si myslel (cena nezodpoveda vykonu ani zdaleka ) kedze ho uz mam musim pochvalit servis ktori HP poskytuje ako zakladatel tejto themy dadavam ze 2 modeli mi behom tyzna vymenili dovodi su vam predpokladam zname :-) a treti bezi zatial v pohode sete chcem dodat ze pri tretej reklamacii je narok na vratenie penazi aspon co sa tyka slovenka ale predpokladam ze pri vrateni penazi HP nebude take zhovievave ako pri vymene modelu osobne si myslim ze ich maju na skladoch spusta kedze s nim chceli prerazit na americky trch ale nepodarilo sa ani v europe prerazit

konstatujem len ze je to dobre zariadenie ale za tie peniaze sa da kupit ovela lepsi ... skoda ze to viem az teras
Delaron
Nováček
Nováček

PředchozíDalší

Zpět na Hewlett-Packard zařízení