Tak závěr zkušenosti se značkovým servisem. Vlezu do servisu pozdravím a slečna (i když já bych to nazval jako mlékotvorné zvíře) za pultem zvedla hlavu a tupě po mě vystřelila "Co chcete?" no prvně jsem chtěl opáčit že ho*no, pak jsem jen řekl, že svoje zařízení ze servisu. Za 16. dnů v servisu mi stihli vyměnit stylus (se kterým nic nebylo) a to je vše. Bomba značkový servis jako stehno. Ale byli hodní, nejdřív mi nabídli ať tam nechám baterku a až jim někdy přijde tak mi pošlou novou, nebo dokonce při mém naléhání, že bez baterky to fakt nefunguje mi nabídli, že až někdy dostanou nějakou baterku tak mi zavolají, já jim pošlu svoji a oni mi možná někdy pošlou tu novou. Když jsem chtěl aby poslali novou a já stejným kurýrem pošlu zpět starou, tak tvrdili, že to nelze a nikdá o tom ani neslyšeli. Potom technik vyprávěl ještě nějakou pohádku, ale nevím jakou páč jsem odešel, jinak bych byl strašlivě moc sprostej a ještě tam něco omylem rozmlátil (měl jsem velké nutkání tam šlehnout svým telefonem, ale to bych si ulevil jen já a zaplakala by má peněženka)
Tudíž HP už nikdy více a hlavně osobní návštěvu servisu ani největšímu nepříteli (snad jen Paroubkovi)

a treti bezi zatial v pohode sete chcem dodat ze pri tretej reklamacii je narok na vratenie penazi aspon co sa tyka slovenka ale predpokladam ze pri vrateni penazi HP nebude take zhovievave ako pri vymene modelu osobne si myslim ze ich maju na skladoch spusta kedze s nim chceli prerazit na americky trch ale nepodarilo sa ani v europe prerazit