Windows Mobile 7: Krátký videopohled a nové postřehy!

Čerstvé informace ze světa Windows Mobile

Příspěvekod barberry.pha » úte úno 16, 2010 17:26

"vy nas ale zasobujete pane Karfik" ;)
Jirko dekuji za pekne aktuality ;)
mi se novy wm7 libi pokud vezmu ze to bude neco od zacatku noveho a myslim ze si to najde svoje uzivatele a komu se to nelibi at zustane u starsich wm, rokje dlouha doba a docela se tesim jaky pristroje s wm7 nabidnou a jak to bude nakonec vypadat, ja se nicemu novemu branit nebudu ;)
takzr s vymenou pristroje pockam az vyjdou nejaky novy primo s wm7
holt chce ms oslovit co nejsirsi masu uzivatelu a jaka kazda firma chce jit po zisku tak jsem zvedavy jak se jim to podari
Sony Ericsson phones > HTC touch Diamond2 > HTC touch HD > Samsung OMNIA II > iPhone 3GS 16GB White
barberry.pha
SmartGuru
SmartGuru

Zařízení: iPhone 3GS 16GB white

Příspěvekod Kimi1492 » úte úno 16, 2010 17:27

jj ....čekal jsem to ... díky :grin:
Kimi1492
Nováček
Nováček

Zařízení: Samsung I900 omnia

Příspěvekod dark_hood » úte úno 16, 2010 17:30

tesim sa, ked budem moct vyskusat wp7 na fone :-D este by to chcelo video ako ten system slape :-)
SE Xperia X10 Sensous Black

HTC HD2 (ROM: 1.66 WWE + Radio ROM: 2.09)
dark_hood
Častý přispěvatel
Častý přispěvatel

Zařízení: SE X10

Příspěvekod pk » úte úno 16, 2010 17:32

vyzera to ze tam maju este vela veci na vychytanie a zdokonalenie..
T-mobile G2
MDA Vario (wizard)
pk
Stálý přispěvatel
Stálý přispěvatel

Příspěvekod mara_n » úte úno 16, 2010 17:33

No sláva, konečně taky nějaké pozitivní poznatky. Ještě chvilku a snad začnu doufat v upgrade pro HD2 :-)
ROM CleanEX Core 1.00 WWE, Radio 2.10.50.26
mara_n
Nováček
Nováček

Zařízení: HTC HD2

Příspěvekod jacek » úte úno 16, 2010 17:46

ROM : CleanEX Core Ultra 2.10 WWE
Radio : 2.11.50.20
jacek
SmartGuru
SmartGuru

Věk: 43
Zařízení: HD2

Příspěvekod Daidalos » úte úno 16, 2010 17:50

Bohužel WP 7 ztrácí zásadní vlastnost WM a to je svoboda.
Jak si WP 7 přizpůsobíte? Doufám, že na to v Microsoftu nezapomenou.
Ano prostředí je pěkné, animované a plynulé, co když se ale někomu nebude líbit případně za čas omrzí?
Má smůlu, což by se u starých WM nestalo.. doufám tedy že Mrkvosoft nepůjde ve šlépějích Applu a nezačne zbytečně omezovat :-(
Asus Ul20A 2x180-R :-), Neil Strauss - Hra
Přečtěte si a respektujte upravená pravidla pro diskuze!
Daidalos
WM moderátor
WM moderátor

Věk: 16
Zařízení: Tytn 2

Příspěvekod iasi » úte úno 16, 2010 18:04

carnero: "Ale stejně už mě nedonutí se k tomu vrátit."

Teba už niekto nútil? Mňa ešte nie. Dokonca som o takom prípade ešte ani nepočul.

Inak až po vyššie citovanú vetu mal príspevok význam. Nie celkom rozumiem, prečo majú ľudia na fórach venovaných niečomu potrebu riešiť svoj absolútny nezáujem o predmet diskusie. Vzhľadom na výpočet zariadení a predmetnú vetu sa musel WM dopustiť neuveriteľného ublíženia a zanechať hlbokú jazvu na duši.

:roll:
K veci však musím priznať, že viac ma zatiaľ oslovuje súčasná podoba WM.
iasi
Nováček
Nováček

Věk: 30
Zařízení: Rhodium

Příspěvekod z47 » úte úno 16, 2010 18:12

tak po tom co jsem viděl včera jsem byl zklamanej...
ale jak postupně prohlížím všechno nový co se šustne, videa, diskuse a tak, tak mi to dělá radost:)
myslím si, že se i toho multitaskingu dočkáme:)
a co se týče toho prostředí, tak podle mě to fakt ještě nebude finální verze...
a s tím přizpůsobením? myslím si, že pokud se MS dohodne s HTC na distribuci přístrojů s WP7S tak se tam například Sense přece jenom "nějak" dostane:D a pokud ne, tak si myslím, že by tam šlo přes marketplace dostat třeba SPB MS:)
Kwbr Topix 3.6 Sense2.5 WM6.5 no htcMsg
z47
Nováček
Nováček

Věk: 18
Zařízení: HTC Touch HD

Příspěvekod RDT » úte úno 16, 2010 18:27

Pěkné. Takže by Windows Phone 7 Series nakonec nebyla jenom Silverlight aplikace spuštěná na Windows CE 6? :-D

Na multitasking jako takový zatím nevěřím. Podpoře starších aplikací věřím, jádro systému je kompatibilní, i když GUI zjevně ne.

Dále mě pořád znejišťuje označení. Rád bych nějaké upřesnění. Microsoft při představení Windows Phone 7 Series ani jednou nevyřkl ve spojení s novým systémem slovní spojení Windows Mobile (vyjímaje jednoho přeřeku). Označení Windows Mobile by totiž popíralo psychologii Windows Phone 7 Series: Tedy nedělejme z mobilního telefonu počítač. Microsoft chtěl představit rozhraní pro telefony, ne mobilní Windows.

A nedá mi to: Microsoft přece nikdy v minulosti nic pro telefony neměl. Pocket PC původně nebyly myšleny pro mobilní telefony, tuto podporu postupně přidávali sami výrobci zařízení, až Microsoft podlehl, a přidal ji sám.
RDT
VIP
VIP

Zařízení: HTC Touch HD, Sony Vaio UX380N (100GB) a P92KS

Příspěvekod cibetik » úte úno 16, 2010 18:31

Trochu nechápu, proč si chcete nějak více upravovat vzhled OS? Pokud nahradíte UI něčím jako Sense, co vám zbude ze starého UI? V podstatě nic a proto pak nechápu, proč by jste si kupovali Windows Phones, když chcete v podstatě něco jiného. Buď se vám to líbí anebo ne, nejde se všem zavděčit.

O kompatibilitě aplikací dost pochybuji, si nedokážu představit na tomto OS staré hnusné aplikace. Podle mě nové aplikace nebudou vypadat dost odlišně od celého OS a budou svým UI muset zapadat, tj. budou vypadat jako aplikace People nebo Pictures
cibetik
Mám jeden příspěvek
Mám jeden příspěvek

Zařízení: iPhone

Příspěvekod kecinzer » úte úno 16, 2010 18:33

Mně to celé přijde spíš jen jako nějaká nadstavba než plnohodnotný systém. Z těch pár vlastností co nám ukázali mi to přijde, jak kdyby jen udělali propojení na sociální sítě. Navíc na všech videích mi ty obrázky přijdou pořád stejné, tzn. jako kdyby to nenačítalo ze sítí nové informace.
Prostě bych chtěl vidět z toho systému více, tohle je fakt nula nula nic. Jako kdybych ukázal na svém telefonu Resco Contacts a Resco Photo Manager + nějaký audio/video přehrávač.
Co nějaké nastavení, správce souborů, nabídka start?
Prostě se mi to vůbec ale vůbec nelíbí.
kecinzer
Nováček
Nováček

Zařízení: HTC Touch Pro

Příspěvekod TomasNM » úte úno 16, 2010 18:42

Moment,myslite,ze MS chce tymto iba telefon,nic len telefon pre masy?
V tom pripade toto neni upgrade WM6.5,ale skor downgrade zo Smartphonu na dumbphone+ a tym pre mna absolutne nema zmysel si tym zatazovat rozum.
Ak budu nadalej vyvijat WM6.5,tak to este prekusnem,ale s tymto tu by som sa spokojil asi tazko.
Holt,kazdemu ide iba o zisky a vobec ich nezaujima ta hrstka ludi,ktori chcu cosi ine(a zaplatili by).
Tot moj nazor...
GA628>R320s>T300>Himalaya>Raphael,Toshiba-G710,SDA II,Hero
TomasNM
Častý přispěvatel
Častý přispěvatel

Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP

Příspěvekod ezzz » úte úno 16, 2010 18:47

To iasi: "Ale stejně už mě nedonutí se k tomu vrátit." přeneseně ČESKY znamená, že už nemá zájem mít ten systém v mobilu, tak ho hned nechytej za slovo, šmarjá. To se prostě tak říká.
MC922>OT303>C35i>MT50>C55>S65>T630>K700i>K750i>W810i>G502>Samsung Star>Touch PRO>Hero>Desire
ezzz
Přispěvatel
Přispěvatel

Zařízení: HTC Desire

Příspěvekod iasi » úte úno 16, 2010 19:30

:grin:

šmárjá..., to som pochopil, len som to považoval za príliš afektovanú a pomerne zbytočnú vsuvku, carnera poznám (teda virtuálne) už hodne dlho, pamätám si ešte diskusie, kedy odpadlíkom, prípadne inoplatformovým trpezlivo vysvetľoval, aký je s WM spokojný, ako dobre a bez zamŕzania funguje bez vynútených reštartov, tešil sa ešte na TP2... a zrazu nastal zlom.... niečo ako zlomené srdce :oops:, zakúpil hrdinu, predal TP2, odstavil WM web.... Tak som zareagoval, priznávam s dávkou irónie... šmárjá :roll:
iasi
Nováček
Nováček

Věk: 30
Zařízení: Rhodium

PředchozíDalší

Zpět na Bleskovky Windows Mobile